Intervjuer för projektarbete

Jag heter Elinore Rönning och håller på med mitt examensarbete i Dataspelsutveckling grafik. Mitt arbete handlar om karaktärsdesign till kortspel på mobiltelefon. Jag söker personer från 15 år och uppåt i Göteborgstrakten som kan tänka sig att bli intervjuade.

Ett visst intresse för spel i någon form är att önska, men det spelar ingen roll om det rör sig om digitala eller analoga spel. Det spelar ingen roll om du har spelat kortspel eller inte. Jag kommer att visa upp fyra bilder på en iPhone och ställa frågor utifrån dem. Intervjun kommer inte att ta särskilt lång tid.

Jag är väldigt tacksam för svar. Om du kan tänka dig att vara med eller känner någon som du tror kan tänka sig att vara med så hör av dig till mig via mail eller telefon.

elinoreronning@gmail.com
0763 48 40 55

About the Author

You may also like these

No Related Post